Gigi heeft een communicatie-achtergrond, adviseert maatschappelijke organisaties en werkt met dialoog sinds 2010.

“Ik werk het liefst op het snijvlak van ziel en zakelijkheid, word blij van mensen die willen werken met hun hart en gaan voor resultaat. Die twee gaan niet altijd samen. Eerder was ik vooral degene was die de zakelijkheid inbracht bij maatschappelijke organisaties. Dat veranderde toen ik met de dialoog kennismaakte.

De rust en ruimte die ik tijdens mijn eerste dialooggesprek ervoer, voelde als thuiskomen en ook een beetje magisch. Als introvert had ik eindelijk de ruimte om met aandacht te luisteren en doordacht mijn bijdrage te leveren. Ik merkte wat er gebeurde als iedereen in een groep wordt gehoord. Meerdere lagen worden zichtbaar en deelnemers gaan ruimer kijken. Maar het mooiste vond ik de energie die ontstaat door de onderlinge verbinding tussen de deelnemers. Daarmee kun je bergen verzetten. De kwaliteit van samenwerken verandert erdoor.

Door anderen de dialogische manier van communiceren mee te geven, wil ik delen wat mijzelf bezielt: hoe waardevol het is om te kunnen leren van elkaar en je bewuster te worden van je eigenheid en die van anderen. Wie anders leert kijken, kan de wereld mooier en leuker maken.”